top of page

OVER DEZE WEBSITE

Koken is wat ik het liefste doe. Het is me met de paplepel ingegoten. Mijn ouders en zus staan ook heel graag (en met veel succes) in de keuken: papa maakt het lekkerste stoofvlees, mama de lekkerste krabpoten en mijn zus de beste tapasplanken. Mijn moeder caterde vroeger ook. Ze maakte haar hapjes in onze eigen keuken, op haar eigen manier, met haar eigen recepten. 

Dat is ook wat ik het liefste doe. Op mijn manier en naar mijn smaak koken voor de mensen om mij heen. Die passie is in de afgelopen jaren alleen maar gegroeid. Als ik in de keuken sta, ben ik het gelukkigst. 

 

Om die reden is dit blog ontstaan: om recepten te verzamelen die ik het liefste maak en deze te delen met jullie. Voor wie het leuk vindt om eens nét wat anders uit te proberen. Ik vind het zelf namelijk het allerleukst om recepten uit te proberen die ik nog niet ken, met ingrediënten waar ik nog niet bekend mee ben. Je zult op deze website daarom ook dingen tegenkomen die je misschien nog niet kent. Je kunt altijd een appje sturen als je er niet uit komt.

Mocht je een etentje organiseren en heb je daarvoor een kok nodig? Bel me of stuur me een mailtje voor meer informatie. Ik kook graag voor je! 

Enjoy!

IMG_8941.jpg
bottom of page